Gelukkig zijn is een keuze die op zijn tijd inspanning vraagt.
De apparaten: bewegingsbanken

De apparaten van Slender Studio Maas & Waal worden hieronder toegelicht.

  Sandbag table
De bank versoepelt de onderrug en maakt tevens de onderrugspieren en de buikspieren steviger. De zachte ritmische heupbewegingen breken cellilitis af op het zitvlak en de dijen, het geeft je een vastere en gladdere huid. Het verstevigt en slankt de buik, de benen en het zitvlak af.
  Leg table
De opgeheven stand en de beweging verbetert de bloedsomloop, en werkt vochtafdrijvend in de onderste ledenmaten. De beweging staat ongeveer gelijk aan een wandeling van 3 km, terwijl tevens ook de onderrugspieren sterker gemaakt worden.
  Sit up table
De tafel helpt je om sit-ups te doen in 10 minuten worden daardoor je buik-, been- en zitvlakspieren steviger en strakker. Tevens worden onderrugspieren en middenrif sterker gemaakt.
  Waist, tummy, hip table
Door de bewegingen van de tafel worden de benen zacht op en neer bewogen, daardoor worden taille, buik en heupen steviger en slanker en de onderrugspieren sterker.
  Stretch table
De massagewerking helpt je om je hele bovenlichaam te trainen. Verbetert de houding, vermindert overtollig vet op middenrif, lenden, rug en buik. Versoepelt de schouders en nek, en verstevigt de bovenarmen.
  Relax table
Verbetert de bloedsomloop door de bloedstroming te verhogen, stimuleert de afvoer van overtollig water en afvalstoffen terwijl het de huiscellen een zachte warme gloed geeft. Geeft je een relaxed gevoel en een extra dosis energie.